سوالات فنی و حرفه ای سوالات فنی و حرفه ای .

سوالات فنی و حرفه ای

[جامع ترین سوالات پرتکرار فنی و حرفه ای پرتکرار]

در قرن های اخیر با شناساندن علم آشپزی از طریق اساتید و بزرگانی همچون آگوست اسکوفیر ( پدر علم نوین آشپزی ) به جهانیان و آموزش فنون و رموز آشپزی اهمیت بیشتری به یادگیری آکادمیک آشپزی در جهان داده شده است که آن را به یکی از مشاغل مهارتی و پردرآمد تبدیل کرده است. شما می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با این کارشناسا در ارتباط باشین . ضمنا برای خانم های کارمند و یا افرادی که از شهرستان تشریف می آورند، امکان برگزاری کلاس ها در آخر هفته ها، روزهای تعطیل و ساعت های عصر نیز وجود دارد. یکی از این راه ها کد ملی شماس. بعد از پرداخت هزینه دریافت گواهینامه فنی و حرفه ای کد شناسایی برای شما پیامک میشه. این سایت به منظور ارائه نمونه سوالات فنی وحرفه ای و همچنین شبیه سازی آزمون فنی و حرفه ای راه اندازی شده است.

با بررسی کانال تلگرامی ما در سمت راست سایت از اطلاعیه های دوره ها با خبر بشوید. اگه در آزمون نتیجه قابل قبولی گرفته باشین، می تونین گواهینامه فنی و حرفه ای خودتون رو به عنوان یه فرد ماهر در رشته های خاص از سازمان فنی و حرفه ای بگیرین و بعد از اون توی مهارتی که مدرکش رو دارین پروانه کسب بگیرین و یا استخدام رسمی خیلی از شرکت های معتبر بشین. بعد از گرفتن گواهینامه فنی و حرفه ای شما می تونین سالن آرایشی مخصوص به خودتون رو افتتاح کنین و پروانه کسب بگیرین. کپی برداری از این سایت تنها با ذکر منبع مجاز است. لازم به ذکر است در هنگام آزمون، فیلترشکن گوشی خود را خاموش نگه دارید. در آکادمی سرآشپزان آسیا قدم به قدم تمامی مراحل مرتبط با آشپزی ملل و ایرانی به شما آموزش داده می شود. آموزشگاه برنامه نویس به عنوان یکی از آموزشگاه های آزاد سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با هدف تربیت نیروی انسانی ماهر و ارائه مهارت های مورد نیاز بازارکار در سال 1396 در مشهد مقدس تاسیس گردید.

نه تنها محیط مجهز و مربیان کارآمدی دارد بلکه از نظر کاربران نیز امتیاز بسیار رضایت بخشی کسب کرده است. کپی برداری از این سایت تنها با ذکر منبع مجاز است. در ایران نیز در سالهای اخیر توجه زیادی به این علم شده است و کلاسهای زیادی جهت آموزش آشپزی تشکیل می شود، اما کمتر دیده می شود آموزشگاهی با رعایت اصول مدیریتی و با دلسوزی، فنون و رموز آشپزی را به هنرجو آموزش دهد و آنها را فاش نماید زیرا که بسیاری از این مربیان ممکن است با گذراندن دوره های کوتاه مدت آموزش آشپزی توانسته باشند گواهینامه آموزشی را کسب نمایند، اما تجربه مفیدی در این زمینه اختیار نداشته باشند و هم اینکه بیشتر آموزشگاه های آشپزی، آموزش های خود را بصورت تئوری انجام می دهند و هنرجو هیچ کار عملی مفیدی در کلاس آشپزی انجام نمی دهد تا بتواند سوالات و چالش های ذهنی خود را پشت سر بگذارد و به مهارت برسد و در اصطلاح از پس این کار برآید چه بسا که بسیاری از هنر جویان این آموزشها را جهت اقامت به کشورهای دیگر میگذرانند و داشتن مهارت در آموزش آشپزی در کنار مدرک معتبر قابل ترجمه در سایر کشورها اولویت بسیار مهمی محسوب می گردد.

بیشتر بخوانید: https://www.fan-app.ir/

نمونه سوالات مانتو دوز فنی و حرفه ای

1 . سرعت چرخ خیاطی بستگی به ..... دارد

الف ) میزان فشار روی پدال

ب ) درجه دوخت

ج ) درجه کشش

د ) چهار توپی
2 . برای اینکه جلوی مانتو بالا نایستد از حلقه گردن جلو چه مقدار کم می شود؟

الف ) ۰/۲۵ سانتی متر

ب ) ۰/۵ سانتی متر

ج ) ۰/۷۵ سانتی متر

د ) ۱ سانتی متر
3 . در چه حالتی نخ دوخت روی سطح بالایی پارچه دیده می شود؟

الف ) زمانی که درجه کشش نخ ماسوره خیلی شل باشد

ب ) زمانی که درجه کشش نخ سوزن خیلی شل باشد

ج ) زمانی که ماسوره درست پر شده باشد

د ) زمانی که ماکو درست در جای خود قرار گرفته باشد
4 . کدام خط برای خطوط غیر اصلی الگو به کار میرود؟

الف ) خط ممتد

ب ) خط کوتاه بلند

ج ) سه خط چین

د ) نقطه‌ی چین
5 . فاصله جادکمه در مانتو ....... است

الف ) ۱۰ سانتی متر

ب ) ۸ سانتی متر

ج ) نسبت به مدل تعیین می‌شود

د ) ۲۵ سانتیمتر
6 . سجاف سرخود برای چه یقه هایی مناسب است؟

الف ) حلقه های پایه دار

ب ) طبقه های بدون پایه

ج ) یقه های جدا

د ) الف و ب
7 . برای رسم آستین لبه گشاد از الگو ی چه آستینی استفاده می شود؟

الف ) الگوی اولیه آستین

ب ) آستین با پنس افقی

ج ) آستین با پنس عمودی

د ) آستین کیمونو
8 . اگر هنگام پوشیدن مانتو خط پهلو به طرف پشت کشیده شود علت چیست؟

الف ) اندازه گیری اشتباه است

ب ) الگوی مساوی برش شده است

ج ) اندازه الگوی بالاتنه پشت و جلو با هم زیادی اختلاف دارند

د ) الگوی پشت بالاتنه کوچکتر از جلوی بالا تنه بریده شده است
9 . کادر مانتو نیمه تنگ با چه فرمولی رسم می شود؟

الف ) نصف دور سینه + ۳

ب ) نصف دور سینه + ۴

ج ) نصف دور سینه + ۵ تا ۷

د ) نسبت دور سینه + ۱۰
10 . استفاده از چه پارچه هایی اندام را درشت تر نمایان می سازد؟

الف ) پارچه هایی با راه های عمودی و چهارخانه

ب ) پارچه چهارخانه و نقش دار

ج ) پارچه های لخت و ساده

د ) پارچه های نخی و کتانی
11 . معمولا سمت ...... پارچه در مقابل سایش و چروک ..... است؟

الف ) پشت - مقاوم‌تر

ب ) روی - مقاوم تر

ج ) روی - آسیب پذیرتر

د ) پشت - آسیب پذیرتر
12 . معمولاً تار پارچه از چه الیافی تهیه می شود؟

الف ) الیاف ظریف و نازک

ب ) الیاف نرم و شکننده

ج ) الیاف ضخیم و مقاوم

د ) الیاف ظریف و کم استحکام
13 . کدام دسته از پارچه ها دارای تار و پود نیستند؟

الف ) ریکو، ریون، ساتن

ب ) ریونساتن، کرپ، ریون

ج ) کشباف، کرپ، نمدی

د ) کشباف، تریکو، نمدی
14 . حاشیه در پارچه های حاشیه دار بهتر است در چه قسمتی قرار گیرد؟

الف ) در قسمت بالایی لباس

ب ) در پایین لباس

ج ) در کنار لباس

د ) فرقی نمی کند
15 . آخرین مرحله کنترل پارچه چیست؟

الف ) کنترل مسیر راستای پارچه

ب ) اتو زدن پارچه ای که چروک دارد

ج ) صاف کردن سر کجی پارچه

د ) فرقی نمیکند کدام مرحله را آخر انجام دهیم


برچسب: سوالات فنی و حرفه ای،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۴ مرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۲:۲۹:۰۹ توسط:مجید خه بات موضوع: نظرات (0)